Pazar 15.11.2015

Hijyen, kalite ve lezzet bir arada

lezzet bir arada İzmir Meze, ürünlerini "beklentilerin de üzerinde" olabilme hedefiyle tüketicilerin beğenisine sunuyor

İzmir'de uzun yıllardır kuyumculuk, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren Afyoncu ailesine ait Has Grup, gıda işine girerek İzmir Meze'yi kurdu. Bulunduğu tüm pazarlarda lider olmayı amaçlayan Has Grup, "İzmir Meze" markasıyla yeni bir lezzet akımı başlattı. Müşterilerinin tüm gereksinimlerini beklentilerin üzerine çıkarak karşılamayı planladıklarını belirten İzmir Meze Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Can Afyoncu "Üretime girişte hijyen bariyeri ile kontrol sağlanıyor. Üretim alanında gıdaya uygun deterjan ve dezenfektan kullanıyoruz. Temizlik uygulamalarına ciddi bir bütçe ayırıyoruz" dedi.
KORUYUCU YOK

Soğuk hava depoları, sevkiyat araçları ve tüm ölçüm cihazlarının kalibrasyonlarının yılda iki kez yenilendiğini belirten Afyoncu, "Bu sayede ürün gramajlarımızın eksik olması ve üründe soğuk zincirin kırılması gibi riskler minimize edilmiş oluyor. Ürünlerimizde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor" diye bilgi verdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.