Pazar 13.03.2016

Sağlık kongresinde balık-ekmek yediler

Türkiye'de yıllık kişi başı balık tüketimini 15 kiloya çıkarmak için okullarda balık-ekmek şenlikleri düzenleyen Su Ürünleri Tanıtım Grubu, son şenliği Ege Üniversitesi'nin 14. Halk Sağlığı Kongresi'nde yaptı. İhracatın yanında iç tüketimi de artırmak istediklerini anlatan Grup Başkanı Melih İşliel, bu amaçla balıkekmek şenliklerinin yapıldığını anlattı. EÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertan Taşkavak da "Balık en sağlıklı gıdalardan biridir. Doğal balık ile çiftlik balığı lezzet ve sağlık açısından benzer" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.