'Slow Olive' ilk kez Ayvalık'ta
BALIKESİR'İN Ayvalık İlçesi, 14-17 Nisan tarihleri arasında uluslararası Slow Food hareketinin, 'Slow Olive' etkinliğine ev sahipliği yapacak. Ülkeler arasında zeytin ve zeytinyağı konusunda köprüler kurulması hedeflenen etkinlikte Tunus, Ürdün, Lübnan, Filistin, Fas, Yunanistan, İtalya, İsrail, İspanya, Portekiz ve Türkiye'den katılımcılar yer alacak. İlk kez Ayvalık'ta düzenlenecek etkinliğe BM Gıda Hakkı Raportörü Hilal Elver, Slow Food Biyoçeşitlilik Vakfı Başkanı Piero Sardo gibi çok sayıda ziyaretçi katılacağı öğrenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor