Babadan oğula değişmez lezzet
Urla’nın 40 yıllık meşhur uğrak yeri Şafak Lokantası’nda gün saat 06.00’da çorba servisiyle başlıyor. Gün boyunca birbirinden lezzetli 30 çeşit yemek özenle müşterilere sunuluyor
KARA FIRINDA PİŞİYOR
Babası Salih Gecikmiş'in Urla'nın en eski ve beğenilen ustalarından biri olduğunu ve kendisinin de mesleğe babasından el alarak başladığını vurgulayan Gecikmiş, "Lezzetimizle ön plandayız ama aynı zamanda çok eski ve tecrübeli bir personel kadrosuna sahibiz. Dolayısıyla sunduğumuz kaliteli hizmet sayesinde müşteri memnuniyetini hep üst düzeyde tutuyoruz" diye konuştu. Şafak Lokantası'nda sabah 06.00'da çorba servisiyle güne başladıklarını ve gün boyu birbirinden leziz yaklaşık 30 çeşit yemek sunduklarını söyleyen Gecikmiş, "Ben de tüm gün mutfakta çalışıyorum. Çorbasından tatlısına müşterlerimize sunduğumuz tüm lezzetler benim elimden geçiyor. Kullandığımız tüm etleri özel olarak seçiyoruz. Sebzeleri Urla'nın yerli üreticisinden alıyoruz. Özellikle Urla denilince akla gelen meşhur enginarımızla çok farklı lezzetlere imza atıyoruz. Yemeklerimizin çoğu yanımızdaki kara fırında pişiyor. Bu sayede daha lezzetli ve unutulmayan tatlar elde ediyoruz" dedi.
OĞLAK DOLMASI MEŞHUR
İsmet Gecikmiş, restoranda konuklarına sundukları el basan tavanın en özel lezzetler arasında yerini aldığını belirterek, "Bir de kimsenin yapmadığı ve zamanla unutulan Oğlak dolmasının şu anda tam vakti. Bu ay içerisinde sipariş üzerine yaptığımız oğlak dolmasını bir kez yiyen bir daha vazgeçemiyor. Özel bir iç ile doldurduğumuz oğlağı kara fırında pişiriyoruz. Damaklara layık bir tat elde ediyoruz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor