Salı 24.05.2016

PAÜ’lü aşçılar ödülleri topladı

PAMUKKALE Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 7-8 Mayıs tarihleri arasında 3. Trakya Lezzet Şenlikleri Festivali ve Trakya Gastronomi Yemek Yarışması kapsamında yapılan müsabakalardan başarıyla döndü. 200 den fazla kişinin katıldığı yarışmada PAÜ'lü gençler, 3 altın, 2 gümüş, 10 bronz madalya ve En İyi Üniversite Ekip Yarışması'nda birincilik kupasının sahibi oldu. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şevki Arslan, ödül kazanma geleneğini sürdürdüklerini ifade etti.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.