Salı 28.06.2016

Peyniri ve yoğurdu seviyoruz

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülseren Atabek'in, TÜBİTAK projesi olarak yaptığı kapsamlı araştırmayla, tüketicilerin süt ve süt ürünleri hakkındaki algıları ve medyanın etkisi ölçüldü. İzmir'de 733 kişi üzerinde yapılan araştırmada, tüketicilerin peynir ve yoğurttan vazgeçemedikleri ortaya çıktı. Araştırmaya göre; halkın yüzde 74,8'i her gün peynir tüketirken, yoğurdu her gün tüketenlerin oranı yüzde 49,3 haftada iki - üç gün tüketenler ise yüzde 32,7 oldu. Katılımcıların yüzde 22,5'i ise günde bir bardak ya da daha fazla süt içtiğini ifade etti.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.