Salı 26.07.2016

Yaşarlı gencin tasarımı 2. oldu

KAHVALTILARIN vazgeçilmez gıdası olan yumurtanın rafadan, kayısı ya da katı gibi istenilen kıvamda pişirilmesini sağlayacak tasarım, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında Yaşar Üniversitesi'ne ikincilik getirdi. Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Öğrencisi Batuhan Yüksel, "Tasarım ile yumurta yağsız bir şekilde sağlığa daha yararlı haşlanırken kabuklarından arındırılarak kolay servis yapılıyor" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.