Giriş Tarihi: 9.8.2016

“Hastane yemeği anlayışını yıktık”

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yemekhanesinde günde 4 bin kişilik otel konforunda yemek üretiliyor. Diyetisyen Rana Karadeniz, "Artık hastalarımızdan hastane yemeği anlayışını yıktık. Çalıştırdığımız her personelden, mesai saatlerinden, maaşlardan, hijyen kurallarından, menü belirlenmesinden ürünlerin muayenesine ve pişen yemeklerin tadımına kadar her şeyi hastane olarak biz yapıyoruz" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.