Çarşamba 12.10.2016

Adana’nın meşhur kebapçısı Folkart’ta

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı 7’nci şubesini Folkart Çarşı’da açtı. İzmir’e Folkart için geldiklerini belirten firma sahibi Selahattin Aydoğdu, “Kebabı sevdirmek istiyoruz” dedi

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı'nın 7. şubesi Folkart Çarşı'da hizmete girdi. Adana ve İstanbul'da bulunan şubelerine bir yenisini daha ekleyen Adana Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, "İzmirlilere kebabı sevdirmeye geldik. İzmirliler gerçek kebabı yediklerinde farkımızı anlayacaklar" dedi. Adana Yüzevler Kebapı 1992 yılında 9 kardeş olarak birlikte kurduklarını anlatan Aydoğdu, "Bizim ailede herkes, ben dahil 9 kardeş olarak hepimiz kebap ustasıyız. 1977'de mesleğe adım attım. Sonrasında 1992 yılında ilk şubemizi Adana'da sonrasında ise İstanbul'da diğer şubemizi açtık. 1998'den itibaren İstanbul'da şubeleşmeye yöneldik. Günümüzde Adana ve diğerleri İstanbul'da olmak üzere, Ataşehir, Etiler, Maslak, TT Arena, Özyeğin Üniversitesi'nde hizmet veriyoruz" diye konuştu.
ÇEŞME'DE DE AÇACAĞIZ
Adana ve İstanbul dışına ilk şubelerini İzmir'de açtıklarını kaydeden Aydoğdu, "İzmir'e gelme nedenimiz Folkart'tır, sayın Mesut Sancak'tır. Kendisinin aracılığıyla İzmir'e gelmeye karar verdik. Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinin bulunduğu yeni kent merkezindeki Folkart Çarşı'da hizmet vereceğiz. Ayrıca 2017 yılının yaz mevsiminde Çeşme-Alaçatı'da bir şube daha açacağız" diye konuştu. İç dizaynı ile dikkat çeken Adana Yüzevler Kebapçısı Folkart Şubesi'nde menünün çok geniş olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Menümüzde Adana kebap, üstad kebabı, küşleme, ciğer, çöp şiş gibi birçok çeşit var. Mezelerimizde de çeşit bol. Bunun yanı sıra vazgeçilmezimiz olan şalgam suyu ise İzmirlilerin de vazgeçilmezi olacak. Adana'dan özel olarak butik üretim yapan bir ustadan şalgamımızı getirttik. Şalgam, kebabın yanında özel bir içecektir. Yapımı şaraba benzer. Belli kuralları vardır. Fabrikasyon üretim hemen kendini belli eder. Şalgam, şarap gibidir. Bekleme süresi vardır, bekledikçe tadını alır. Hatta tavsiyem içine limon suyu ilave etmenizdir" şeklinde konuştu.
GRUPLARA ÖZEL MENÜ
Aydoğdu, "Kalabalık gruplar ve iş yemekleri için özel bir yer ayırdık. 100 kişilik grupları özel alanımızda misafir edebiliyoruz. İş toplantılarına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yapabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.