Salı 16.05.2017
Son Güncelleme: Salı 16.05.2017

Gurme lezzetler yoğun ilgi gördü

Gurme lezzetler, sokak lezzetleri, söyleşiler, workshoplar, yarışmalar, atölyeler, konserler gibi bir çok aktivitenin yer aldığı MaviBahçe Gastronomizmir Yemek ve Gurme Festivali başladı. Zengin bir programa sahip festivalin ilk gününde Gurme Ahmet Güzelyağdöken maderatörlüğünde 'İzmir Kumrusu Üzerine' bir söyleşi gerçekleştirildi. Kumrucu Şevki adına söyleşiye katılan Selen Çilek, kumrunun tarihçesinin ve yapılış tarzını anlattı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümü'nde okuyan öğrencilerinde katıldığı söyleşide söz alan Gurme Güzelyağdöken ise, insanların hızlı yemesinin kendi sorunları olduğunu hiçbir yemeğin hızlı yenmeyeceğini ifade etti.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.