Cuma 19.05.2017
Son Güncelleme: Perşembe 18.05.2017

“Ustaya Danış” İzmir’de başladı

Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından "Ustaya Danış" etkinliği gerçekleştirildi. İzmir, İstanbul ve Ankara'da gerçekleşmesi planlanan Ustaya Danış programı, çok sayıda aşçının katılımı ile İzmir'de başladı. Etkinlikte tarladan sofraya kadar birçok konu konuşuldu. Panelistler kendi düşüncelerini usta aşçılar ile paylaştı. 483 usta aşçının katılımı ile gerçekleşen organizasyona, Kaya Thermal Otel'in ödüllü aşçıbaşısı Nejdet Polat da katıldı. Meslektaşları ile sohbet eden Polat, deneyimlerini konuklara aktardı. Proje ile genç aşçıların yetişeceğini vurgulayan Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Rahmi Yılmaz, "Ustaya Danış projesi sayesinde yeni yetişen aşçılar daha kalıcı ve temeli sağlam olan bir mutfak mirası tanımış oldular" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.