Çarşamba 28.06.2017
Son Güncelleme: Salı 27.06.2017

Rekortmen pastacı işin inceliğini anlattı

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Milano Ticaret ve Sanayi Odası-Formaper ile İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği'nin ortaklığında yapılan 'Güçlü Kadın Güçlü Ekonomi' projesi kapsamında uluslararası bir pasta ustasını ağırladı. 2015 yılında 268 metrekarelik pasta imalatıyla yılın Guinness rekorunu kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı'na geçen İtalyan şef Loreno Lo Presti, iki gün boyunca kursiyerlere pasta yapmanın inceliklerini anlattı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.