Cuma 07.07.2017
Son Güncelleme: Perşembe 06.07.2017

Fırıncılara hijyen eğitimi verildi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı esnaf ve sanatkarlara temel gıda hijyen eğitimi verildi. Toplantıda ekmek ve ekmek çeşitleriyle ilgili mevzuat, ekmek üretiminde dikkat edilmesi gereken teknikler, ekmek israfının azaltılması için alınması gereken tedbirler, gıda enfeksiyonu ve zehirlenmeler konularında eğitim verildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.