Cuma 04.08.2017
Son Güncelleme: Perşembe 03.08.2017

Baba yadigarı taş değirmen

Manisa'nın Gölmarmara İlçesinde yaşayan 52 yaşındaki Emek Evci, babadan kalma 50 yıllık taş değirmeni, teknolojiye yenik düşmesine rağmen işletmeye devam ediyor. Fırınlarda kullanılan ve büyük fabrikalarda yapılan unların bağımlılık yapıcı olduğunu öne süren Evci,"En sağlıklı un taş değirmenlerde öğütülen undur. Çünkü ne yediğini bilirsin, kendi buğdayını getirirsin, nasıl öğütüldüğünü görür, için rahat yersin. Taş değirmenler geçmiş kültürü yaşattığı için koruma altına alınmalı" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.