Cumartesi 05.08.2017
Son Güncelleme: Cumartesi 05.08.2017

Şeflerin Fransa tecrübesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü 16 şef adayı, Fransa'nın Lyon kentinde Michelin Yıldızlı restoranlarda, ödüllü şeflerin yanında mesleklerine dair incelikleri yerinde öğreniyor. İEÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ile Les Toques Blanches Lyonnaises Derneği Başkanı Christohe Marguin arasında imzalanan işbirliği protokolü doğrultusunda stajlarını gerçekleştiren şef adayları, uluslararası deneyim kazanarak eğitimlerini sürdürüyor. İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Koordinatörü Sırma Güven, öğrencilerin işbirliği sonucunda Fransız şeflerden üniversitede eğitim almasının yanı sıra Fransa'da Michelin Yıldızlı restoranlarda 3 ay boyunca staj yaptığını söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.