Cumartesi 26.08.2017
Son Güncelleme: Cuma 25.08.2017

AK -DU’ya üstün lezzet ödülü

1943'te ufak bir mandırada süt ürünleri üretimine başlayan AK-DU, geçtiğimiz günlerde uluslararası bir tadım ödülü olan Üstün Lezzet Ödülü'nü alarak lezzetini tescilledi. Farklı ülkelerden 135 şef ve gurmenin oluşturduğu Uluslararası Kalite ve Lezzet Enstitüsü her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce farklı ürünü kör tadım testleri ile değerlendirdi. Ambalajları olmadan tattığı ürünlere; ürün lezzeti, koku, aroma gibi kriterlere göre puanlar veren jüri, AK-DU'nun Bergama Tulum Peyniri'ni Üstün Lezzet Ödülü'ne layık gördü. Böylece AK-DU Bergama Tulum Peyniri Türkiye'nin ilk ve tek üstün lezzet ödüllü tulum peyniri unvanını da kazanmış oldu. AK-DU Bergama Kozak Yaylası'nda başladığı üretimine şimdilerde Dikili'deki geniş tesislerinde devam ediyor. Brüksel'den Üstün Lezzet Ödülü'nü getiren Bergama Tulum Peyniri de Dikili'deki bu tesislerde üretiliyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.