Çarşamba 27.09.2017

Konyalı Ahmet Usta’nın hedefi 40 şubeye ulaşmak

Anadolu mutfağıyla meşhur Konyalı Ahmet Usta, 25 şubesiyle hizmet veriyor. 2007 yılında ilk şubesini 12 masalık restoranıyla Gaziemir'de açan Konyalı Ahmet Usta, verdiği hizmet, lezzet ve hijyen ile yükselişini hızlı sürdürüyor. Etli ekmek, fırın kebap ve diğer çeşitleri ile başlayan mönü, şimdi döner, çorba ile çeşitlendi. Yatırımcıların katıldığı yılda bir kez gerçekleştirilen bayi (francheise) fuarı için hazırlıklarını sürdüklerini belirten Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, "Anadolu mutfağını tanıtarak, fast food gibi sağlıksız beslenmeyi önlemek istiyoruz. Fuarda görüşmeler yapılacak. Bağlantılar kurulacak. Her yıl katıldığımız fuar bizim için verimli geçiyor. Lokasyon kararından iç dizayna kadar her şeyi biz yapıyoruz. Hedefimiz 5 yıl sonunda 40 şubeye ulaşmak" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.