Giriş Tarihi: 13.04.2018

Renkli domatesler sofraları süslüyor

Türk mutfağında vazgeçilmez öneme sahip domates, son dönemde geliştirilen rengarenk ve farklı şekillere sahip türlerle sofraları süslüyor. Dikili'de 700 dönüm ile dünyanın en büyük ikinci jeotermal serasında yıllık 15 bin ton domates üreten firmanın yönetim kurulu üyesi Arzu Şentürk, "Yeni türlerle domates artık bir sebze olarak değil meyve veya atıştırmalık olarak tüketilmeye başlandı" şeklinde konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.