Pazartesi 04.06.2018
Son Güncelleme: Pazar 03.06.2018

Çiftçinin ürünü öğrenci sofrasına

Ege Üniversitesi (EÜ) ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iş birliği ile Tıp Fakültesi Hastanesi Yemekhanesi, doğrudan çiftçiden alınan gıda ürünleri ile yaptığı yemekleri personel, hasta ve hasta yakınlarına sunuyor. Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği'ni ziyaret eden EÜ Rektörü Necdet Budak, iş birliğini hayata geçirdiklerini belirterek, öğrenci ve personelin kaliteli, güvenilir gıda tüketeceğini, çiftçinin de ürününü en iyi şekilde değerlendireceğini anlattı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.