Pazartesi 14.01.2019
Son Güncelleme: Pazartesi 14.01.2019

Göz kuruluğunun önüne balık tüketerek geçin

KAŞKALOĞLU Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, görülen göz kuruluğunu önlemek için yapılması gereken ipuçlarını verdi. Yapılan araştırmalarda Omega 3 alanlarda göz kuruluğu belirtilerinin azaldığının görüldüğünü belirten Geribeyoğlu, "Omega 3 açısından zengin, somon, sardalya, hamsi, uskumru, levrek, ton balığı gibi balıkların yanı sıra; balık keten tohumu, ceviz, ıspanak gibi besinlerin tüketimi de göz yaşı kalitesini artırıyor" dedi. Klimalı ortamlarda bulunan, bilgisayar başında çalışan veya uzun süre araç kullanan kişilerde görülebilen göz kuruluğunun, batma, yanma ve yabancı cisim hissiyle kendini belli ettiğini anlatan Geribeyoğlu, ilaç tedavisinin yanı sıra; kişilerin gözlerini koruyucu önlemler alması gerektiğini de söyledi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.