Cuma 22.02.2019

Manisa bağlarında budama heyecanı

TÜRKIYE'NIN çekirdeksiz kuru üzüm üretiminin neredeyse tamamının karşılandığı Manisa'daki yaklaşık bir milyon dekar bağda budama mesaisi yapılıyor. Sabah saatlerinde yapraklarını dökmüş bağların arasına giren işçiler, üzümün kalitesi ve verimini artırmak için ter döküyor. Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, "Budama sezonundan hasada kadar 9 ay bağın içinden çıkmayız. Bağlarımıza çocuk gibi bakarız, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.