Yöresel lezzetler tek çatı altında
UZMAN KADRO
Mönüyü oluştururken yerli ve yabancı şeflerle çalıştıklarını belirten Özbey, "Fellini Cafe'de çalışıp yurtdışında önemli yerlere gelen birçok şef oldu. Mönümüzde hem yöresel, hem de dünya mutfağına yer verdik. Buca, Türkiye'nin her yerinden gelen yoğun öğrenci nüfusu barındıran bir yer. Bu nedenle her bölgenin kendine özgü lezzetlerini bir araya getirip kendimize göre yeniden yorumlayarak müşterilerimize sunuyoruz. Girit kebabı, Bayburt mantısı, Ege mutfağına özel Çökertme ve makarna çeşitlerinin yanında İspanyol, İtalyan, Meksika mutfağına özgü yemek çeşitlerini de sunuyoruz. Makarna, salata, pizza, burger, ızgara et ve tavuk mönüleri ile birlikte kendi üretimimiz olan tatlı çeşitleriyle de tercih ediliyoruz. Sıcak soğuk içecekler, dünya kahveleri ve fresh meyve kokteyl çeşitlerimiz de oldukça beğeniliyor" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor