Avukatlığı bıraktı aşçılığa başladı
İzmir’de 10 yıl avukatlık yapan Duru İpek Doğan, mesleğini bırakıp restoran açtı. Doğan: Artık yemek kitapları okuyorum
PSİKOLOJİK YÜK
Doğan, avukatlığın çok stresli bir meslek olduğunu belirten Doğan, "Baronun çocuk ve kadın hakları komisyonunda çalıştığım dönemde çok travmatik hikayeler dinledim. Bu durum bana bir süre sonra psikolojik yük haline geldi. Benim için en önemli kırılma noktası, '10 senede bende bu etkiyi yarattıysa 40 senede ne olacak' diye düşündüm. Aşçılık ve restoran işine girmeye karar verdikten sonra 4 ay aşçılık eğitimi aldım. Üç ay önce ailemle birlikte restoranı açtık. Eskiden yüksek mahkeme kararlarını okurdum şimdi yemek kitapları okuyorum, yeni yemekler araştırıyorum" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor