İzmirliler ‘Yeni Normal’e alışıyor
Koronavirüs salgınında 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine geçildi. İş yerlerinde 3 ay sonra yeniden hizmet vermeye başlayan İzmirli esnaf, yeni normalleşme sürecine uyum sağladı
'İŞİMİZE GERİ DÖNDÜK'
Cağ kebabı ustası 47 yaşındaki Zekeriya Coşkun, 2.5 ay kapalı kaldıktan sonra büyük bir heyecanla yeniden hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Kuaför Cüneyt Uyar da önceki dönemden çok daha fazla hijyene dikkat ettiklerini belirtti. Çiçekçi Aşkın Kış ise salgın döneminde kapalı olmadıklarını ama işlerinin de çok iyi olmadığını dile getirdi. Pideci Bülent Coşkun da yeniden iş başı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "2 ay 10 gün evde kaldım. Sağlık Bakanlığının kuralları çerçevesinde eldiven ve maske ile pidemizi odun ateşinde pişiriyoruz. Müşterilerimizin içi rahat olsun." değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan Konuşkan da 3 aydır kapalı olan kahve dükkanını yeni normalleşme ile birlikte yeniden açtığını söyledi
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor