Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler

Özerband, Türkiye’nin en büyük çelik ve tekstil karkaslı konveyör band üreticisi konumunda. En geniş tekstil karkaslı bandını üreten tek firma olan Özerband, Avrupa ülkelerine yanmaz bant ihracatı yapmaya başladı
EK OLMAYAN EN GENİŞ BANDI ÜRETİYORLAR
Yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini sürekli artıran Özerband, Türkiye'nin bu alandaki bütün ihtiyacını karşılarken dünya genelindeki müşterilerinin taleplerine de cevap veriyor. Özerband Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Özer; "1982'den bugüne Türkiye'nin tek çelik karkaslı konveyör bant üreticisiyiz. Seyyar ekleme ekibi ile müşterilerine ek hizmeti verirken, çelik koruyuculu tekstil bantlarını kendi ürettiği çelik koruyucular ile yapmaktayız. Kullandığımız bütün endüstriyel tekstil ve kauçuk kompaundları kendi bünyemizde üretiyoruz. Tam bir entegrasyona sahip yerli soğuk yapıştırıcı üretimimiz mevcut. 2600 mm. genişliğe kadar tekstil band üretebilirken, 2000 mm. genişliğe kadar ürettiğimiz tekstil bandlarında enine ve boyuna bez eki bulunmaz. Bu özelliklerimizle sektörde öne çıkarız" diye konuştu.
YANMAZ BANT ÜRETTİLER
Özerband - MAS Firması ortaklığında üretilen Avrupa'nın ilk ve tek yanmaz bant ihracatı Avrupa ülkelerine yapılmaya devam ediyor. Yanmaz bant ilk olarak Polonya'ya sevk edildi. Özerband - MAS Firması Sahibi Jaroslav Sok'ın girişimleriyle yapılan yanmaz bant Avrupa'da ilk olma özelliğini taşıyor. Büyük emekler harcanarak yapılan Avrupa'nın ilk yanmaz bandı Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 7 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 8 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 9 Termal otellere örnek oluyor
- 10 Hem şehir hem ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor