Giriş Tarihi: 7.2.2018

Türk akademisyenin kitabını dünya okuyor

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Özilgen'in "Kimyasal Tepkime Olarak Pişirme" isimli kitabı Çinceye çevrilerek Çin'de de ders kitabı olarak okutulmaya başlayacak. Eser daha önce de Avustralya'da Central Queensland Üniversitesi'nde zorunlu ders kitabı olmuştu. Ayrıca ABD'deki bazı liselerde ek kitap olarak okutuluyor. 2014'te basılan eser, dünyanın birçok önemli üniversitesinin kütüphanesine girdi. Uluslararası alanda bir Türk akademisyen tarafından yazılan ilk 'yemek bilimleri ders kitabı' olma özelliğini de taşıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.