Pazartesi 03.08.2009

Boğaziçi Üniversitesi'nin kampüsünde karpuz yedik

SERTİFİKA alan öğrenciler adına konuşan Adıyaman Üniversitesi'nden Abdullah Koçal'ın gözlemleri ise oldukça ilginçti. Türkiye'nin batısında Avrupalı ve ABD'li firmalardan batı kültürünü elde ettiklerini söyleyen Koçal, kendilerinin de batıya doğu kültürünü aktardıklarını belirterek, Boğaziçi kampüsünde karpuz yedikleri bir fotoğrafı gösterdi. Abdullah Koçal staj yaptıkları şirketlerde hiç tereddüt edilmeden kabul edildiklerini, "insanlığın ölmediğini, İstanbul'da, bir metropolde gördüklerini'' söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.