Son Güncelleme: Pazartesi 03.08.2009
"Türkiye'de çalışanlar et yemeden doydum demiyor"
Günde 350 bin kişiyi doyuran Sofra Grubu'nun Genel Müdürü Yaşar Büyükçetin, Türklerin öğle yemeğinde et yemeyince doymadıklarını düşündüğünü söyledi
YE, ÖĞREN, YAŞA
Bazı fabrikalarda mönülerin krize rağmen zenginleştirildiğini belirten Büyükçetin sözlerini şöyle sürdürdü: "Zaten krizde eleman çıkarmak zorunda kalan işletmeler diğer çalışanların memnuniyetsizliğinin artmasını istemiyor. Yemek, şirketteki motivasyonu üretkenliği etkiliyor. Yemeği iyi olan şirkette verimlilik yükseliyor." Son 5 yıldır eğitimli kitlenin sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat ettiğini anlatan Büyükçetin, "Esas problemler çocuklarda. 'Ye öğren yaşa' adıyla düzenlediğimiz kampanyamızla anaokulu, lise seviyesinde çocuklarımıza sağlıklı beslenme konusunda eğitim veriyoruz" dedi.
2 TL'ye yemek risk
SOFRA Grubu'nun Genel Müdürü Yaşar Büyükçetin devletin ihale yasasının en ucuza yönlendirdiğini vurgulayarak, 2 liraya kadar düşen fiyatın çalışanlar için risk olduğunu savundu. Büyükçetin "Biz normalde bir Fastfood yemekten yarı yarıya daha ucuz yemek sunuyoruz. Ancak bazen ucuz yemek yarışı özellikle devlet kurumlarında 2 TL'ye düşen fiyatların ortaya çıkmasına neden oluyor" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | S&P'den Türkiye kararı: Kredi notu yükseltildi
- 2 Bakan Yumaklı duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri başlıyor
- 3 Bakan Bayraktar duyurdu! O alanlara yüzer güneş enerjisi santrali kurulabilir
- 4 Yurt dışında yaşayan vatandaşları ilgilendiriyor! Bakan Işıkhan açıkladı: Artık dijital olarak yapılabilecek
- 5 2. Enflasyon Raporu 9 Mayıs'ta açıklanacak
- 6 Yüzde 30 düştü! İşte ikinci el otomobil fiyatlarının son 1 yıldaki değişimi
- 7 İş dünyasından İsrail ile ticaretin durdurulması kararına destek
- 8 Bakan Özhaseki: Depremin hasarlarının giderilmesi için 1240 şantiyede 110 bin kişi çalışıyor
- 9 İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu!
- 10 SON DAKİKA: Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan yanacak! Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu