Pazar 13.09.2009
Son Güncelleme: Pazar 13.09.2009

'Babam bu işin duayeni benim için çıta çok yüksek!

Türkiye'nin en çok konuşulan restoranının sahibi olmak nasıl bir duygu?
Bağları çok güçlü olan bir aileyiz. Uzun seneler yurtdışında kaldım. Geldiğimde hep babamın yanında çalışıyordum. Babam da bu işin duayenlerinden. Benim için çıta çok yüksek. Yaptığım işlerde babamın ismini devam ettirmeye çalışıyorum. Babam "Yatırım boyutunda yüzde 1 bir şey atlarsan, o sana yüzde 99 olarak geri döner" der.
Su Kongresi'nde 14 bin kişiye yemek verdiniz. Şimdi de IMF değil mi?
Şimdi IMF'de 7 bin kişi olacak. Biraz daha komplike. Bu iş tamamen Türk mutfağı olacağından, Borsa Lokantası ve Rasim Özkanca bu işe esas emek veriyor. Ben babama yardım ediyorum. Mönüde "Deniz levreğinden Faroz usulü balık buğlama", "kuzu tandır", "su böreği" ve "zeytinyağlılar" olacak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.