Son Güncelleme: Pazar 13.09.2009
"Etlerimiz Güney Amerika sığırı 'Angus'dan"
Eti, Manisa Ticaret Odası Başkanı Arif Koşar ile Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül'ün sahibi olduğu Güney Amerika'dan gelen sığır çiftliğinden alıyoruz. Hepsi "Angus eti"...Trabzon'dan tereyağ, mısır unu, karalahana geliyor. Edremit'ten 20 senedir bu işi yapan bir aileden zeytinyağı alıyoruz. Antakya'dan zeytin geliyor. Hemen hemen Türkiye'nin bütün coğrafyasından ürün alıyoruz.
Bir tane Ar-Ge departmanı var. Sürekli reçeteler çıkıyor. Şunu değiştirelim bunu ekleyelim diyoruz. Bu mönünün arkasında ciddi bir çalışma var. Rasim Özkanca Yemek Laboratuvar'ını kuruyoruz. Burada üç executive şef sırf yemek üretecek. Bu ekibin konsantrasyonu mönü yapmak.
Borsa Lütfi Kırdar, Adile Sultan Borsa, İstinye Park Borsa, İstanbul Modern ve Masa Restaurant. Bir de şimdi Holiday İnn Şişli... Günde hepsinde toplam 200'ün üzerinde çeşit yemek üretiyoruz.
EN SON HABERLER
- 1 Finansal yatırım araçlarına vergi düzenlemesi
- 2 Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat mesajı: Türkiye açısından zorunluluk
- 3 BDDK'dan temassız kartlar için yeni karar! Temmuz ayından itibaren değişiyor...
- 4 KOBİ'lere dev destek! Bakan Kacır açıkladı: Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri Türkiye'ye kuruluyor
- 5 Madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor
- 6 AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA: Petrolde Blinken etkisi! 30 Nisan benzin ve mazot fiyatı ne kadar?
- 7 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ülkedeki yabancı yatırımları Türk şirketleri olarak görüyoruz
- 8 Türkiye lider ülke oldu! Dünya Bankası'ndan övgü dolu sözler! 3 yıl içerisinde 18 milyar dolar...
- 9 SON DAKİKA: TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyonla mücadelede kararlılık mesajı
- 10 Ticari balıkçılığın yeni yol haritası belirleniyor