Pazar 13.09.2009
Son Güncelleme: Pazar 13.09.2009

"Etlerimiz Güney Amerika sığırı 'Angus'dan"

Ürünleri nerelerden alıyorsunuz?
Eti, Manisa Ticaret Odası Başkanı Arif Koşar ile Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül'ün sahibi olduğu Güney Amerika'dan gelen sığır çiftliğinden alıyoruz. Hepsi "Angus eti"...Trabzon'dan tereyağ, mısır unu, karalahana geliyor. Edremit'ten 20 senedir bu işi yapan bir aileden zeytinyağı alıyoruz. Antakya'dan zeytin geliyor. Hemen hemen Türkiye'nin bütün coğrafyasından ürün alıyoruz.
Mönüyü nasıl oluşturuyorsunuz?
Bir tane Ar-Ge departmanı var. Sürekli reçeteler çıkıyor. Şunu değiştirelim bunu ekleyelim diyoruz. Bu mönünün arkasında ciddi bir çalışma var. Rasim Özkanca Yemek Laboratuvar'ını kuruyoruz. Burada üç executive şef sırf yemek üretecek. Bu ekibin konsantrasyonu mönü yapmak.
Kaç dükkanınız oldu?
Borsa Lütfi Kırdar, Adile Sultan Borsa, İstinye Park Borsa, İstanbul Modern ve Masa Restaurant. Bir de şimdi Holiday İnn Şişli... Günde hepsinde toplam 200'ün üzerinde çeşit yemek üretiyoruz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.