Salı 29.09.2009
Son Güncelleme: Salı 29.09.2009

Türk mutfağı mönüsünde 1 yıl deneme tadımı yapıldı

IMF toplantıları için İstanbul'daki ünlü restoranlar da sıkı bin hazırlık sürecinden geçti. toplantılar boyunca IMF yetkililerini ağırlayacak olan Ortaköy'deki Feriye Restoran'ın Genel Müdürü Vedat Başaran, toplantıların yemek organizasyonlarını yapan yabancı şirketlerin 1 yıldan bu yana yemeklerin düzenleneceği restoranlara giderek ortalama 1.5 ayda bir mönülerde tadım yaptıklarını söyledi. Yemeklerde kullanılıcak ölzülerden masa düzenine restoranların giriş çıkışlarına kadar tüm detayları incelediklerini kaydetti. Başaran, tamamen Türk mutfağından örneklerin sunulacağı söyleyerek "Bunun hem biz istedik hem de organizatörlerden bu yönde talep geldi. Bu organizasyonlarda Türk eğlence ve gastronomi sektörünün de yabancılar tarafından test edilecek. Ben bunu bir İstanbul kokteyli olarak görüyorum" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.