Pazar 20.12.2009

"Paper Moon'dan aşçı transfer ettik"

Üretim tesisi nasıl oluştu? E.D: Bir executive şefimiz var. Bir İtalyan danışmanımız var. Bir tane de yardımcı aşçımız var. Başlamadan önce İtalya âşığı olarak burada restoran turu yaptık. 3-5 kilo aldık döndük. Bu işin ağız tadını bilmeden de bu iş yapılmaz. Danışmanımız Giuseppe Pressani (Pino) İtalyan şefi... Four Seasons pasta bölümünden bir arkadaşımız var. Diğerleri de Paper Moon'da çalışmışlardı. Mutfağımızın 200 metre karesinde sadece hamur işi yapılıyor. Toplam 800 metrekare bir alana sahibiz. 500 kişiye çok rahat yemek çıkartabiliyoruz.
Neden bu işe giriştiniz? Zaten profesyonel işleriniz vardı. E.D.: İş yapmak için bunu yapıyoruz. Bizi oyalayacak bir iş aramadık. Zaten bizi oyalayan işlerimiz var. Çok bir aradayız. Konuşup bu konuları tartışıyoruz. Bizi tatmin edecek güzel bir iş olsun istedik. Bu bir hizmet sektörü ve bizler üretiyoruz.
Şu anda bulunduğunuz çevreniz olmasa da yine bu işe girer miydiniz? Bizim fiyatlarımız o kadar uygun ki, illa ki çevremize ihtiyacımız yok. Ağız tadına düşkün olan herkesin bizi tercih etmesini istiyoruz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.