Pazar 24.01.2010
Son Güncelleme: Cumartesi 23.01.2010

Restoranın aşçısı, Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştı

Dünyanın çeşitli ülkelerinde Michelin yıldızlı restoranlarda aşçılık yapan Murat Karaduman'ı da bünyelerine katarak 2010 Avrupa Kültür Başkenti'ne yakışır bir restoran yaptıklarını belirten Özkanca; "Çıkış noktamız Türk mutfağı iken, Batı yemekleriyle Fransız, Alman, Portekiz mutfaklarıyla kendi mutfağımızın buluşması gibi bir şey oldu" diyor. Bunu da şu örneklerle anlatıyor: "Balkabağı çorbası var, onu Akçaabat köftesiyle birleştirdik, Firik pirincinden risotto yaptık, taş fırındaki kuzu tandırla birleştirdik."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.