Cuma 09.04.2010
300'üncü mağazayı açtı, hedef 2020'de 2 bin restorana ulaşmak
Burger King her yıl 140 restoran açarak 5 yılda 700 restorana, 2020'de ise 2 bin restorana ulaşmayı hedefliyor
ATA Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erhan Kurdoğlu, Burger King'in Türkiye'deki 300'üncü mağazasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde 40 ilde 100'ün üstünde ilçede 300 Burger King restoranını faaliyete geçirdiklerini söyledi. Burger King'in Türkiye'de özelikle son 5 yıldaki büyüme hızına dikkati çeken Kurdoğlu, TAB Gıda'nın tüm dünya genelinde bin 500'den fazla Burger King franchise işletmesi arasında 2. sırada yer aldığını açıkladı, Bu sene açacakları 60-70 restoran için toplamda 70-80 milyon liralık yatırım yapacaklarını dile getiren Kurdoğlu, 2 sene içerisinde Türkiye'nin her ilinde restoranlarının bulunmasını hedeflediklerini bildirdi.