Perşembe 01.07.2010

'İyi ye iyi yaşa' dedi, 3 ayda 34 Bread's açtı

İstanbul'da ilk 3 ayda 34 şubeyle gastronomi sektörüne adım atan restoran zinciri Bread's yıl sonuna kadar restoran sayısını 70'e çıkartmayı hedefliyor. Bread'i bünyesinde barındıran yitecek içeçek danışmanlık firması İstanbul Gourment Group'un (IGG) CEO'su Başar Ermiş dün Arnavutköy Bread's'de düzenlediği basın toplantısında, Bread's ile "fast casual dining" konseptinin Türkiye'deki öncülüğünü yaptıklarını belirterek, "Müşteriler bu konseptte fast food restoranlardan daha kaliteli yemek ve servis hizmeti alırken, iyi restoranlarda ödeyeceklerinin çok altında rakamlar ödeyecekler" diye konuştu. Ermiş, Bread's olarak kaliteden ödün vermeden uygun fiyat stratejisiyle yola çıktıklarını söyleyerek, "Örneğin sandviçlerimizin fiyatı 3.90 TL'den, salatalarımız ise 4.90 TL'den başlıyor. Çay ve simitse 1.90 TL" dedi. Firma strateji olarak öncelikle caddelerde restoran açmayı tercih ediyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.