Pazar 29.08.2010 00:00
Son Güncelleme: Pazar 29.08.2010 12:06

Kırmızı et tüketimi azaldı

Diyarbakır genelinde kırmızı et satışları düştü. Pahalı olan kırmızı ete ilgi azalırken beyaz et fazlasıyla tercih edilir oldu.

Diyarbakır'da net kıyma 30 TL, parça kemikli et 25 TL'ye satılınca tüketici vatandaşlar kilosu 5- 6 TL arasında satılan tavuk etini tercih etmeye başladı. Nedim Kavuncu adlı bir tüketici, yıllardır aldıkları kırmızı etin yanına artık yaklaşamadıklarını belirterek "Kasaplar alıştılar yüksek kazanç elde etmeye. Düşük geliri kabul ederler mi. Vatandaşı düşünen yok. Et Balık Kurumu'nun eti bile pahalı gelmeye başladı. Biz tavuk etinin kıymasını yapıyoruz. Kebabını, sulu yemeğini, kuru yemeğini yapıyoruz. Hem ucuz hem de kaliteli. Paramızı yerde bulmadık. Bu konuyu devletimiz tam manasıyla ele almalıdır. Kasaplara çaydırıcı tedbirler uygulanmalı"
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.