Puratos'tan ekmekte devrim
Puratos, ekmekçilik ve pastacılık alanında yeni ürünlerini Avrupa'nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul'un seyir terasında gerçekleştirdiği lansmanla sektörün beğenisine sundu.
Puratos Türkiye Genel Müdürü Başar Kılıç, açılış konuşmasında şunları söyledi; "Pazar trendlerine baktığımızda tüketiciler, yöresel ürünleri keşfetme arzusu içerisindeler. Dünyanın farklı ülkelerine gittiklerinde yeni tatlar keşfetmek istiyorlar. Puratos, son teknolojiyi kullanarak pastanelere ve fırınlara, dünyanın farklı yerlerindeki orijinal eşsiz ve geniş ürün yelpazesini yaratma fırsatı sağlıyor."
Cheese cake'te yeni moda "Deli Cheese Cake"
Cheese cake alanında tüketicilerin beğenisine sunulan "Deli Cheese Cake", donmaya ve çözünmeye dayanıklı yapısı, kolay kullanımı, yüzde 30 gerçek krem peynir içermesi ve farklı reçetelere uygulanabilmesiyle dikkat çekiyor. Hazır pastacılık kreması "Deli" ise, portakal, limon ve karamel çeşitleriyle öne çıkıyor.
Poğaçada daha az yağ aynı lezzet
Poğaçada yağ oranını yüzde 33 azaltan yenilikçi ve tamamen doğal "Puraslim" aynı tadı ve kıvamı sağlamasıyla daha uzun raf ömrü, ağızda kolay erimesi, yüksek hacim oranı, fermantasyon süresini azaltması ve yüksek su tutma kapasitesiyle dikkat çekiyor.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Şimşek: Finansal göstergelerimiz iyileşiyor
- 2 Merkezi Kayıt Kuruluşu / İlan
- 3 Bakan Kacır: Togg, otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor
- 4 1 milyar dolar değerinde dev anlaşma! Türkiye ve Dünya Bankası arasında imzalar atıldı
- 5 Üreticilere yüzde 70 ek destek! Başkan Erdoğan açıkladı! 'KDV'den muaf...'
- 6 SON DAKİKA: Kripto para kanun teklifi TBMM'de
- 7 Bakan Kacır: Türk girişim ekosistemi 'Avrupa teknolojisinin yıldızı'
- 8 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 300 milyon avro değerinde kredi!
- 9 SON DAKİKA: Merkez Bankası açıkladı! Rezervler yükseldi: 134,4 milyar dolar...
- 10 Bakan Bolat, KKTC Maliye Bakanı Berova ile bir araya geldi