Çarşamba 21.03.2012 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 21.03.2012 11:58

Erik tezgahlara indi

Güneşli havaların hüküm sürdüğü Akdeniz’de üretilen birçok meyve çeşidinin hasadı başladı.

Erik tezgahlarda 'Erkenci' olarak adlandırılan erik, çağla, nektarin, karpuz gibi meyveler manav tezgahlarındaki yerini aldı. Tezgahlarda güzel görünen meyvelerin fiyatları ise henüz yanına yaklaşılacak düzeyde değil.
Antalya'da manav tezgaharında satışa sunulan eriğin kilogram fiyatı 129, nektarinin 25, çağlanın ise 15 lira. Yılın ilk ithal karpuzları ise İran'dan geldi. İran karpuzunun kilogramı 5, kavununki ise 4 liradan alıcı bekliyor.
Antalya'nın Lara semtindeki Perge Bulvarı üzerinde yıllardır manavlık yapan Ökkeş Şişman, özellikle eriğin fiyatının pahalı bulunduğunu, ancak insanların kiloyla olmasa da tadımlık aldıklarını kaydetti. Şişman, çağlaya olan ilginin de pahalı bulunmasına rağmen hayli fazla olduğunu söyledi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.