Nusr'ET akademi kuruyor
2013'te ABD'yle yurtdışına açılmayı planlayan Nusr'ET, akademi kurup aşçı, kasap ve garson yetiştirecek. Nusr'ET'in ortağı Gökçe, Trakya Bölgesi'nde kendi hayvanlarını yetiştirecekleri bir çiftlik kuracaklarını da söyledi
Yeni yerdeyiz. Eskiden amatör ligdeydik, bugün profesyonel ligdeyiz. Her şeyi bilimsel olarak yapıyoruz.
Haftanın 3 günü burada... Deniz (Şahenk) hanım da artık çok geliyor. Kendisi de et sever. Burayı da çok seviyor. Zaman bulursa geliyor. Lokum Burger'i ve sırtı çok sever. Son bir ay içinde müşteri sayımız ve ciromuz yüzde 25 arttı.
Eskiden 18 saat çalışıyordum şimdi 20 saat çalışıyorum. Sorumluluklarımız arttığı için insanlar en iyisini ve en güzelini istiyor. Bunun gerçekleşmesi için de kendinizden ve zamanınızdan fedakarlık yapıyorsunuz.
Şu anda 220 kişiye net olarak veriyorum. Günde ortalama 700-800 kişi yemek yiyor.
Et kalitesi hiç değişmeyecek. Buraya hangi eti alıyorsak oralara da gidecek. Adamlar burada ne yaptığımızı görüyorlar. Gençleri yetiştiriyoruz. Burada aldığı servisi orada da alacak. Küçük Nusr'ET'ler yetişiyor. Bir de dükkânlar arası canlı yayın bağlantısı yapacağız. Ben ekrandan işadamı ile görüşüp siparişini alabileceğim.
Bizim bir akademimiz olacak. Aşçımızı, garsonumuzu, kasabımızı aynı yerde yetiştireceğiz. Bir de çiftliğimiz olacak. Kendi hayvanlarımızı da orada yetiştireceğiz. Diğer şubelerimize oradan sunumları yapacağız. Trakya Bölgesi'nde büyük bir çiftlik olacak.
Amerika'da New York'ta seneye bir yer açmak. Onun dışında Londra ve Dubai'de... Nusr'ET'i dünya markası yapmak. Türkiye'de büyümüş, bizi yurtdışında temsil edecek bir markamız olması için çalışıyoruz.
Restorana gelenler hangi eti seviyor?
* Bakan Suat Kılıç: Mönüyü bana bırakır.
* Bakan Egemen Bağış: Mönüyü bana bırakır.
* Hüsnü Özyeğin: Benim yapmış olduğum menüyü yiyor.
* Ali Ağaoğlu: Nusr'ET spesiyali (lokum, kafes, pirzola ve asado) sever. Ama bol tereyağlı...
* Mustafa Koç: Lokum et, kaşarlı köfte, pirzola ve sırt sever.
* Ali Koç: Dün geldi. Küşneme yaptım bayıldı. Şaşlık çok sever. Sırt ve kafes yer.
* Tuncay Özilhan: Mönüyü bana bırakır; spaghetti et, lokum, sırt ve ceviz sever.
* Cem Boyner: Sadece evine alışveriş yapıyor. Rib eye steak, New York Steak ve lokum ister.
* Cem Hakko: O da lokum ile sırt yer.
* Erdinç Varlıbaş: Lokum, sırt ve kafes seviyor.
* Cihan Kamer: Dallas steak, dana pirzola, lokum ve kaşarlı köfte...
* Mehmet Zilan: Kaşarlı köfte, spagetti et, lokum, antrikotu sever.
* İmam Altınbaş: Spagetti et, lokum ve toskana steak sever.
* Ajda Pekkan: Sahneye çıktığı zaman, konserden sonra mutlaka yakınlarda bir yerdeyse gelir. Önden steak tartar yer. Lokumu, sırtı ve kafesi çok sever.
* Tarkan: En son geldiğinde ona bir mönü yapmıştık. Nusret mönü... Spaghetti, lokum, şaşlık ve kafesten oluşan...
Demirören arkadaşlarıyla 4 saatte 2.5 kilo et yedi
Yıldırım Demirören'de. Dört saatte arkadaşlarıyla 2.5 kilo et yedi. Bizim burada etin önüne geçecek etin hızını kesecek bir şey yok. Ekmek bile vermiyoruz. Restoranlarda önce zeytinyağı ve ekmek getirirler. Biz burada onu yapmıyoruz.
İyi et bulmak için günde 500 km yapıyor
Nusret Gökçe, restoranı açmadan önce New York'ta farklı steakhouse'larda çalıştı, Arjantin'de et pişirme teknikleri üzerine eğitim aldı. Günde dört saatten fazla uyumuyor, et alacağı zaman günde 500 kilometre yol yapıyor. Sabahın 05.00'inde Gebze, Tuzla, Beşiktaş, Kağıthane ve Hadımköy'deki mezbahâlâra gidiyor. Müşterileriyle bizzat kendi ilgilenen Nusret Gökçe, her birine tek tek "canlı menü" olarak yardımcı oluyor. Bu yüzden restoranda klasik menü bulunmuyor.
KENDİSİNİ "ET SANATÇISI" OLARAK TANIMLIYOR
Gökçe kendine 'et sanatçısı' ve 'et sihirbazı' diyor. Ete satır darbelerini hoyratça indirmiyor. Eti sanki kesmiyor da okşuyor. Elindeki bıçağı cerrah titizliğinde kullanıyor.
EN SON HABERLER
- 1 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LEVAZIM VE AYNİYAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
- 2 EMEKLİ TEMMUZ ZAMMI SON DAKİKA: Ek ödemeli kök maaş tablosu! 4a, 4b, 4c ne kadar emekli maaşı alırım?
- 3 Akkuyu NGS'de yeni gelişme! 1. ünite...
- 4 Çevre koruma işbirliğine ilişkin niyet beyanı imzalandı
- 5 Tarım ve gıda sektöründen 7 milyar dolarlık ihracat
- 6 Emekli promosyon kampanyalarına Mayıs ayarı yapıldı! En yüksek promosyon veren 11 banka belli oldu
- 7 Rekabet Kurulu bazı devralma işlemlerini onayladı
- 8 Serbest Geçiş Sistemi ülke geneline yayılacak!
- 9 AJet duyurdu: %40 indirimli biletler satışta!
- 10 BENZİN, MAZOT FİYATI SON DAKİKA: LPG'ye indirim geliyor! 2 Mayıs 2024 benzin fiyatı ve motorin fiyatları kaç TL?