Cumartesi 07.12.2013

Çiğ köftedeki bulyon tehlike saçıyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sinan Dayısoylu'nun yaptığı "Bazı çiğ köftelerde et aroması var" uyarısına Komagene Genel Müdürü Çetin Tekdemir'den de destek geldi. Tekdemir, merdiven altı üreticilerin çiğ köftelere et bulyon koyduklarını ve bunun da EHEC virüsüne neden olduğunu belirtti. Tekdemir, "Sağlıksız çiğ köftelerde et bulyon dışında Çin tuzu da var. Yasaklanan bu ürün kanserojen ve obeziteyi tetikliyor" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.