Özcanlar Köfte steak house pazarına geliyor
İstanbul'un et restoranı sektörüne Tekirdağ'dan güçlü bir oyuncu geliyor. Özcanlar Köfte, steak house restoranları açmak için yer arıyor
AYDA 150 TON KÖFTE
Özcan, franchise şartlarını ise şöyle anlattı: "Restoranın merkezi yerlerde ve en az 250 kişilik büyüklükte olması önemli. 50 bin euro giriş bedeli alıyoruz. Yıllık da cirodan yüzde 4'lük bir ödeme gerçekleşiyor. Ürünler günlük dağıtılıyor. Şoklama yapılmadan 4 derece sıcaklıkta restoranlara ulaştırılan köfteler aynı gün tüketiliyor." Ayda 150 tonluk köfte ve et sattıklarını söyleyen Özcan, "Kendi çiftliğimizde ürettiğimiz et ve köftelerimizle bu sektörde iddialıyız" dedi.
ÜZÜM SUYU FABRİKASI KURUYOR
Tekirdağ'da yüzde 100 üzüm suyu üretimi için yeni yatırıma başladıklarını söyleyen Mestan Özcan, 5 milyon lira bütçeli tesisin çevreye dost üretim yapacağını söyledi. Özcan, "Günde 2 bin ton üzüm suyu üretecek tesiste 30 kişi istihdam edeceğiz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Tarımsal atıklar katma değerli ürünlere dönüşüyor
- 2 Çoban bulunamıyor! Maaşı ise dudak uçuklatıyor...
- 3 T10X zirveyi bırakmadı! Satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu
- 4 Doğal gaz depoları yenilenebilir kaynaklarla çalışıyor
- 5 GİB: Kurumlar vergisi beyannamesi için yarın son gün
- 6 Hazine yarın iki ihale düzenleyecek
- 7 Memura disiplin affı
- 8 SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonun ateşi yaz aylarında düşecek
- 9 Memur olmak isteyenler dikkat! 20 kamu kurumu 37.262 personel alımı yapacak
- 10 Aile Destek Merkezlerinden yaklaşık 140 bin kişi yararlandı