Pazar 13.04.2014

Kasap sucuğuna yasak göründü

Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı, sektörde tartışma yarattı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın internet sitesinde görüşe açılan taslakta perakende işletmelerde (kasap, market) ısıl işlem görmüş sucuk, fermente sucuk, pastırma, sosis, salam gibi et ürünlerinin üretimine yasak getirilmesi maddesi var. Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan, geçen yıl yürürlüğe giren tebliğle kasaplara üretim izni verildiğini hatırlatarak, "Bu durum bazı kişilerce kötüye kullanıldı" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.