Perakendeciler insan kaynağına yatırım yapacak
Perakende Akademisi, perakende sektörünün donanımlı ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla bölge eğitimlerine hızla devam ediyor.
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) bünyesinde faaliyet gösteren Perakende Akademisi, üye şirketlerin insan kaynağı oluşturmaları hedefiyle başladığı bölge eğitimleri kapsamında bugüne kadar Bursa, Ankara, İstanbul, Trabzon, Ordu, Çorum, Gaziantep, Erzurum ve İzmir olmak üzere farklı illerde toplantı gerçekleştirdi. Perakende Akademisi, insan kaynağını geliştirme hedefi ile yılsonuna kadar bölge eğitimlerine hızla devam edecek.
PERDER'e üye olan firmaların insan kaynakları yöneticilerine, Perakende Akademisi Eğitim ve Gelişim Direktörü Fezanur Aykaç tarafından, "Yetkinlik Bazlı İnsan Kaynakları" eğitimi, mağaza yöneticilerine ise "Satış ve Hizmet İletişimi" eğitimi verildi.
Eğitimlere eş zamanlı olarak Perakende Akademisi Eğitim Danışmanı Ekber Işık tarafından Hijyen ve Tehlikeli İşlere dair sertifikalandırma program çalışmasının yanı sıra, saha çalışması da yapıldı. Ayrıca Mesleki Eğitim ve İŞKUR projeleri konusunda da bilgi verildi.
EN SON HABERLER
- 1 Turkcell, dijital ve yeşil dönüşümdeki liderliğini COP31’e taşıyor
- 2 İki HÜRKUŞ-II uçağı, İzmir Çiğli'deki yeni üssüne ulaştı
- 3 Ankara'ya 247 kilometrelik 5G destekli akıllı ulaşım koridoru
- 4 TBMM'de bu hafta bütçe görüşmelerine devam edilecek
- 5 İHA'lar için drone otoyolları oluşturulacak
- 6 Hazine yarın iki ihale gerçekleştirecek
- 7 Emtia piyasalarına ABD seçimleri damgası: Altın yükseldi, petrol düştü
- 8 Gümrüklerdeki tasfiyelik eşyaların e-ihaleyle satışından 10 ayda 5,7 milyar lira gelir
- 9 TPAO'nun bir ilde petrol arama ruhsat süresi uzatıldı
- 10 Bakan Yumaklı açıkladı: Gıda işletmelerine ekimde 116 bin 815 denetim yapıldı