Giriş Tarihi: 22.4.2015 13:18

Otomotive değer katıyor

Otomotiv dünyasınaa yön veren isimler, SABAH gazetesinin otomotiv haberciliğinde üstlendiği rolü değerlendirdi. Duayenler SABAH’ın 30’uncu yılını kutladı

Bu yıl 30'uncu yaşını kutlayan SABAH gazetesi, otomotiv haberleriyle sektörün nabzını tutuyor. Türkiye, dünya otomotivi için önemli bir merkez haline gelirken, SABAH gazetesi de yaptığı haberler ile bu sürece tanıklık etti. Otomotivin Türkiye'nin lokomotif sektörü konumuna gelmesinde büyük katkı sağladı. Türk otomotiv sektörüne yön veren isimler, SABAH'ın 30'uncu yaşını mesajlarıyla kutladılar.
KUDRET ÖNEN
Otomotiv Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Ülkemizde gazetecilik dünyasında önemli bir yeri olan SABAH gazetesinin 30'uncu yılını Otomotiv Sanayi Derneği adına en içten duygularımla kutluyorum. Ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri, okuyucusunu yönlendiren ve bilgilendiren yorumları ile sunan SABAH gazetesi, bu bağlamda ekonomi gazeteciliğine de farklı bir yaklaşım sunmakta ve özellikle iş dünyasında sürekli takip edilen bir referans olmaya devam etmektedir. SABAH gazetesine başarılarla dolu nice 30 yıllar diliyorum.
MUSTAFA BAYRAKTAR
Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Ülkemiz ve dünya ile ilgili gelişmeleri 30 yıldır her gün bizlerle buluşturan SABAH gazetesini ve hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışanlarını en içten dileklerimle tebrik ederim. Ülkemizin köklü yayınlarından SABAH gazetesinin haberciliğe sağladığı katkıların ve başarılarının devamını dilerim.
Dr. Mehmet Dudaroğlu
Taşıt Araçları Yan Sanayiciler Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı

Kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü vesilesiyle, bugüne kadar başarıyla yürütülen çalışmalarından dolayı SABAH gazetesinin tüm çalışanlarını en kalbi duygularımla kutluyor, yayın hayatından nice yıllar diliyorum.
Z. Alp Gülan
Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

SABAH gazetesi vizyoner yaklaşımı ile medya dünyamızda örnek gösterilecek yayınlarından biri olmuştur. Bilgi ve habere ulaşma kaynağı açısından zenginlik sunması da üstlendiği bu görevi 30 yıldır başarıyla sürdürüyor olmasının ana faktörlerinden biridir. 30'ncu yılını kutlayan SABAH gazetesini tebrik ediyor, başarılar ile dolu nice yıllar diliyorum.
Orhan Sabuncu
Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkanı

Türk basınının son 30 yılına damgasını vuran SABAH gazetesi, ortaya koyduğu habercilik anlayışıyla medyaya yeni ses ve nefes oldu. SABAH gazetesinin 30'uncu kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor ve nice başarılı yayınlar diliyorum.
Haydar Yenigün
Ford Otosan Genel Müdürü

91 yılını tamamlayan Cumhuriyet tarihimizin son 30 yılına tanıklık eden; ekonomiden spora, magazinden yaşama, kültürden küresel yansımalara kadar geniş yelpazede haberleri, yazarları ve yüzlerce çalışanıyla bugünlere gelen SABAH gazetesine nice yayın yılları diliyoruz. Türkiye otomotiv sektörünün en köklü sanayi kuruluşu olarak; yolculuğumuzda, gelişimimizi ve ülkemize katma değer yaratan başarılarımızı duyurmakta aracı olan gazetenize kurulduğu günden bu yana emek veren tüm çalışanları kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz
Ali Bilaloğlu
Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı

Bundan 30 yıl önce yayın hayatına başladığı günden itibaren Türk basınının en önemli yayınlarından biri haline gelen ve başarılı çalışmalarıyla ülkemiz basın tarihine de geçen SABAH gazetesinin 30'uncu yaşını kutlarım. Bu vesile ile gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ales Bratoz
Oyak Renault Genel Müdürü

Türkiye basınının en önemli üyelerinden SABAH gazetesi, haberleriyle Türkiye ve Dünya gündemini okurlarına ulaştırmaya devam ediyor. Gerek ekonomi haberleri, gerekse otomotiv konusundaki haber ve yazılarıyla sektöre önemli katkılar sunan SABAH gazetesinin, değerli kalemlerinin ve ona emek verenlerin 30'uncu yılını Oyak Renault ailesi adına en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Ali Haydar Bozkurt
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO

Türk basın tarihinin kilometre taşlarından biri olarak 30 yıl önce yayın hayatına başlayan SABAH gazetesinin dinamik yayıncılık anlayışını ve toplumumuzu yakından ilgilendiren tüm konuları içerik zenginliği ile kamuoyuna aktarımını takdir ile izliyorum. Ayrıca sektörümüze bugüne kadar verdiği destekten dolayı da SABAH gazetesine teşekkürü bir borç biliyorum. 30 yıllık geçmişi ve üstlendiği sorumlu yayıncılık ile bugüne gelen SABAH gazetesinin hergün ev ve ofislerimize gelmesini sağlayan tüm çalışanlarını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mete Ekin
Türk Pirelli CEO

Türk basınında çok önemli bir yere sahip olan SABAH gazetesinin 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutlarız. Gazetenin ilk gününden bu yana kamuoyuna ulaşmasında emeği gecen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, aramızdan ayrılmış olanları şükranla anıyor ve nice yayın yılları diliyoruz.
Eşref Biryıldız
Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı

İçerik zenginliği ile öne çıkan SABAH gazetesi, 30 yıl boyunca en son gelişmeleri, haberleri okuyucuları ile buluşturdu. Borusan Otomotiv olarak 30 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren SABAH gazetesini kutluyor, başarılı yayıncılığının devamını diliyoruz.
İbrahim Aybar
Renault Mais Genel Müdürü

Türkiye'nin en köklü ve büyük gazetelerinden biri olan SABAH gazetesi, 30 yıldır Türkiye ve dünyadan verdiği güncel haberlerle Türk okurlarıyla buluşuyor. Gazetenin yanı sıra internet sitesi ve ekleriyle her kesimden okura hitap ediyor. Değerli köşe yazarları, deneyimli habercileriyle Türkiye'nin gelişimine destek oluyor. Otomotiv sektörüne kattığı değerin önemi ise son derece büyük. Otomotiv konusundaki yazılarıyla sektöre destek veren ve rehber olan SABAH gazetesinin 30'uncu yılını en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Ebru Ekşi Akınoğlu
Volvo Car Turkey Pazarlama ve PR Direktörü

SABAH gazetesi, kuruluşundan bugüne uzanan yayın hayatında, her zaman farklı ve özel çalışmalara imza atarak, grafiğini daima yükseltti ve Türkiye gündemiyle okuyucusunu her sabah buluşturdu. Yayıncılık konusundaki ciddi çizgisi, klasikleşen grafik tasarımı ve her gün özenle seçilen görsellerle SABAH gazetesi 30 yılda, medyanın önemli yayınlarından biri olma başarısını yakaladı. Ana gazetenin yanı sıra, Günaydin, hafta sonu ekleri ve Otomarket ilavesiyle de yaşamın farklı noktalarında var olarak, zevkle takip edildi. Çağı yakalayan SABAH gazetesi, son yıllarda yaptığı dijital devrimle de portal olarak önemli başarılara imza attı. 30'uncu yılını kutlarken SABAH gazetesinin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yöneticileri, köşe yazarlarını, editörleri ve muhabir arkadaşlarımızı kutlar nice başarılı yıldönümleri dileriz.

Mahmut Karacan
Lancia, Alfa Romeo, Jeep Marka Direktörü

Hızla akıp giden 30 yıl boyunca, birbirinden değerli yazar ve editörleriyle Türk basınında fark yaratan SABAH gazetesini gönülden kutluyorum. Başarılı yayıncılığınızla uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle…
Ahmet Erdem
Shell Türkiye Ülke Başkanı
SABAH, habercilikte birçok yeniliğe öncülük etmiş ve basın hayatımızın en önemli aktörlerinden biri olmuştur. Türkiye'mizin en saygın gazetelerinden biri olan SABAH gazetesinin basın sektöründeki 30'uncu yılını kutluyorum ve ülkemizin bu önemli kurumuna nice 30 yıllar diliyorum.
Bahattin Tatoğlu
Citroen-Baylas Otomotiv Genel Müdürü

Yayın hayatına başlamasının ardından kısa sürede Türk basınının temel markalarından biri haline gelen SABAH gazetesini ilgiyle takip ediyor, okuyorum. SABAH, basınımıza özgün bir bakış açısı getirerek serbest teşebbüsü savunan yayıncılık anlayışıyla basınımızda yeni ve farklı bir kulvar açmıştır. 30 yıllık gelişim çizgisi içinde sürekli koruyup geliştirdiği bu yaklaşımla, köklü yayıncılık anlayışını sürdürmüştür. SABAH gazetesine başarılarla dolu daha nice 30 yıllar temenni ederim.
Eşref Zeka
Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü

Dünya ve Türkiye gündemi ile ilgili en son gelişmeleri, otomotiv sektörüne yön veren, kaliteli, özel haber ve içerikleri bizlere sunan SABAH gazetesini dikkatle ve ilgiyle takip etmekteyiz. Hem dünyada hem de Türkiye'de gündem yoğunluğu ve akışının her gün süratle değiştiği ve haberciliğin öneminin artarak devam ettiği günümüzde, gündeme farklı bir bakış açısı kazandıran SABAH gazetesi ailesinin 30'uncu yılını kutlar ve yayın hayatındaki başarılarının devamını dilerim.
Orhan Özer
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.Genel Müdür ve CEO

Medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olarak demokrasilerin en temel yapı taşlarından biridir. Güvenin ve istikrarın, uzun vadede gelişmişliğin temelini oluşturduğunu bilerek sürdürdüğü yayıncılık anlayışıyla Türkiye'nin büyüme sürecinde katkısı ve rolü çok büyük olan SABAH gazetesinin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik eder, nice başarı dolu yıllar dileriz.
İbrahim Anaç
Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı

Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun haber alma ve bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görevi üstlenmektedir. SABAH gazetesinin 30 yıllık yayın hayatında göstermiş olduğu özveriyi kutlar, doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yıllar dileriz.

RaIner Genes
Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı

Mercedes-Benz Türk için SABAH gazetesi, Türkiye'nin basın dünyasında özel bir yere sahip olan bir haber kaynağıdır. Konusunda uzman yazarlarının ve editörlerinin hazırladığı kapsamlı içeriği ile sektörümüz için önem taşıyan ekonomi ve özellikle otomotiv haberleri, Türkiye ekonomisini ve ekonominin lokomotif sektörünü yakından izleyenler için rehber niteliği taşır. SABAH gazetesinin 30'uncu yılını kutlar, başarılarının daha nice yıllar boyunca devamını dilerim.
Cengiz Eroldu
Tofaş CEO

SABAH gazetesinin 30'uncu yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Kıymetli kadrosu ile daha nice fark yaratan haber çalışmalarına imza atacağına inanıyor, tüm SABAH çalışanlarına, başarı dolu yıllar diliyorum.

Okan Baş
Fiat İş Birimi Direktörü

Sektöre getirdiği yenilikleri, gündem oluşturan haberleri ve deneyimli yazar kadrosuyla Türk basınının önemli bir gücü olan SABAH'ın 30'uncu yaşını kutluyor, başarılarla dolu nice 30 yıllar diliyorum.
Tolga Senyücel
Yüce Auto Skoda Genel Müdürü

30 yıl önce yayın hayatına başlayan SABAH gazetesinin, uzun soluklu günlük yayınlardan biri haline gelmesi, hem gazetecilik açısından hem de Türkiye tarihini yansıtması açısından büyük bir öneme sahip. Sadece basılı gazete olarak değil, uzun zamandır internet üzerinden de yayın yapmaya devam ediyor olmaları bu markanın sektöre yenilikçi bakış açısını yansıtıyor. Çeyrek asrı aşan yayın hayatında Türkiye'de önemli bir yer edinen SABAH gazetesi ve değerli çalışanlarına güzel haberler ile dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.

Özcan Keklik
Opel Türkiye Genel Müdürü

Basın kuruluşları çağdaş dünyanın ve ileri demokrasinin olmazsa olmazıdır. Toplumun gözü kulağı ve sesi olan kamu oyunda dördüncü kuvvet olarak adlandırılan basının, ülkemizin gelişmişliği ve toplumumuzun kalkınmasında rolü önemlidir. SABAH gazetesi, Türkiye'yi yakından izleyenlerin bilgi edinme hakkını yerine getiriyor.Yayıncılığının duayenleri arasında en ön sıralarda yer alan Ufuk Sandık ve SABAH gazetesinin 30'uncu yılını en içten dileklerimle kutlar, başarılarının nice 30 yıllar devam etmesini dilerim.
Sinan Saip Bel
Fer Mas Şirket Müdürü

SABAH gazetesinin 30'uncu yaşını kutluyorum. Başarılarla dolu 30 yıla emeği geçen SABAH ailesinin tüm fertlerini tebrik ediyor, hayatın nabzını tutan haberlerini uzun yıllar okuyabilmeyi diliyorum.

Yunus Şahsuvaroğlu
Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı

Güvenilir, ilkeli ve şeffaf gazetecilik anlayışıyla bizlere her zaman tüm detayları yansıtan Türkiye'nin gazetesi SABAH'ın 30'uncu yaşını kutlar, değerli çalışanları ile birlikte daha nice yıllar dilerim.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.