Giriş Tarihi: 26.5.2016

SASU acılı tonla ihracatını katladı

Türkiye'de 'acılı' ton balığını üreten ilk firma olan Adana merkezi Sağlıklı Su Ürünleri A.Ş. (SASU), ton balığı konservesinde farklı soslarla üretim yaparak ihracatını katladı. Hardallı, mayonezli, barbekü soslu gibi dokuz farklı çeşit soslu ton balığını piyasaya süren SASU, 17 ülkeye ihracata başlarken Ortadoğu'ya ihracatını ikiye katladı. SASU Başkanı Alican Yamanyılmaz, "Adana kebabımızdan esinlenerek ton balığını acılı yaptık. Ailemiz ve yakın dostlarımız için 2013 yılında acılı ton balığı ürettik. 'Acılı Adana' ton balığı çok talep gördü ki, ihracat yaptığımız Ortadoğu'ya ihracatımız ikiye katlandı. İçerde de en çok satılan ton balığı acılı Adana oldu" şeklinde konuştu. Yamanyılmaz, ürünün büyük marketlerde yer alması konusunda da çalıştıklarını ancak sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.