Giriş Tarihi: 16.8.2016

Kaşıbeyaz’dan Anadolu yakası atağı

1952 yılından bu yana Güneydoğu mutfağı üzerine uzmanlaşan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Anadolu yakasındaki ilk şubesi Water Garden'da eylül sonunda kapılarını açacak. 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Ataşehir Kaşıbeyaz 2 bin metrekare alan üzerinde 600 kişiye hizmet verecek. Altı şubesi ile toplamda 5 bin 300 kişiye hizmet veren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nda yıllık 265 ton et ve 23 ton Antep fıstığı tüketilirken yılda 95 ton da baklava satışı yapılıyor. Arap ülkelerinden gelen devlet başkanları tarafından da tercih edildiklerini söyleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Selçuk Kaşıbeyaz "Kuzu eti ile yaptığımız soğansız lahmacunumuz, çiğ köftemiz, kebaplarımız Antep'ten özel gelen katmer ve baklava ustalarımız ile kalitemizi her geçen yıl bir üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz" dedi.
ELEMAN SORUNUNU EĞİTİMLE ÇÖZDÜ
Kaşıbeyaz, 'Kaşıbeyaz Akademi'de sektöre kalifiye eleman yetiştiriyoruz. Tüm öğrenciler kişisel bakım, servis, sipariş takibi, misafir iletişimi gibi konularda eğitim alıyor. Çalışan sorununu bu sayede aşıyoruz" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.