Salı 27.09.2016

Çin bulguru severse!

Türk bulgurunu dünyaya tanıtmayı hedefleyen Duru Bulgur'un girişimleriyle Hong-Kong merkezli lüks otel zinciri Marco Polo, 7 otelinde Türk mutfağını tanıtma kararı aldı. Marco Polo Otel Grubu Yiyecek İçecek Direktörü Türk şef Birol Dinçli'nin oluşturduğu menüler eşliğinde Türk mutfağı Çin ve Hongkong'da tüketilmeye başlandı. Hedefte nüfusu milyarla ifade edilen Çin'e ihracatı artırmak var.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.