Son Güncelleme: Çarşamba 23.11.2016
Dönerin akademisini kurup Türk lezzetini yayacak
700 KİŞİLİK KADRO
20 yılda yetiştirdiği yaklaşık 700 kişilik kadroyu, lezzet danışmanlığı verdiği ülkelerdeki restoranlarında kullanan Serkan Mutlu, "Hayalimden öte tek amacım var. Türk Döner Akademisi'ni kurmak. Bu Akademi'den çıkacak ustalar dünyanın dört bir yanında Türk döneri başta olmak üzere Türk mutfağının lezzetini dünyaya yayacak" dedi. Döner yapımı için kullanılan ete ilişkin olarak ilginç detaylar veren Mutlu, "Benim olmazsa olmazım hayvanın yürümemiş olması. Dağlarda otlanıp, yeşillik yiyen bir hayvanı tercih etmiyorum. Yürüyen hayvanın çok kası ve siniri olur. Hayvanın dinlenmiş olması ve 6 ay anne sütü ile beslenmiş olması gerekir" dedi.
Sırrıberk ARSLAN/ ALMA ATA
EN SON HABERLER
- 1 Aile Destek Merkezlerinden yaklaşık 140 bin kişi yararlandı
- 2 Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi
- 3 BENZİN, MAZOT FİYATI SON DAKİKA: BRENT çakıldı! 13 bin bayi akaryakıt fiyatları listelerini güncelleyecek
- 4 TÜRKSAT 6A uzaydaki yerini alacak! Yeni logo belirlendi
- 5 Bakanlık 673 firmaya dahilde işleme izni verdi
- 6 Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! Tarih belli oldu
- 7 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ile görüştü
- 8 Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı! O tarihi işaret etti: Tek haneye düşecek
- 9 Ankara'da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
- 10 Uzmanlar kredi notu artışını değerlendirdi