Son Güncelleme: Salı 21.03.2017
Torku’nun un tesisi maliyeti düşürecek
Günlük 200 ton buğday işleme kapasitesine sahip Torku Un Entegre Tesisi açıldı. Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, “Tesis nakliye giderlerini sıfırlayacak, maliyetleri düşürecek” dedi
VERİMLİLİĞE KATKI sağla yacak Konya Şeker'in üretim esaslı bir büyüme stratejisi benimsediğini ve üretimdeki bu büyümeyle çiftçinin daha çok üretebileceği bir ortamı hazırlamayı amaçladıklarını belirten Konuk, şunları anlattı: "Bizim yatırım kararımızda iki belirleyici unsur var. Biri çiftçinin ihtiyacı olacak. İkincisi de Konya Şeker'in işletme verimliliğine olumlu katkı yaparak bu şirketin kârlılığını artıracak, kurumun gücünü tahkim ederek, kurumun maddi gücüne güç katarak çitçiye daha çok katkı yapmasını sağlayacak."
GÜNLÜK 200 TON BUĞDAY İŞLENECEK
Çumra Şeker Entegre Tesisleri Kampusu'nda üretime başlayan Torku Un Entegre Tesisi'nde ilk etapta bisküvilik, gofretlik un ile kek ve tam buğday unu üretilecek. Toplamda 10 bin 34 metrekare alana kurulu olan fabrika, 10 adet 250 tonluk buğday depolama silosuna sahip. Tesiste günlük 200 ton bisküvilik ve gofretlik buğday işlenecek.
EN SON HABERLER
- 1 SIFIR FAİZLİ KREDİ SON DAKİKA: 8 banka tek tek duyurdu: Faizsiz kredi için Mayıs ayarı
- 2 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Reformları gerçekleştirmek için politik netlik ve düzenlemeler gerekli
- 3 Lila Kağıt ve Koton, Halka Arz Ediliyor
- 4 Vekalet Nasıl Verilir? 2024 Notere Gitmeden Avukata Uzaktan Vekalet Verilir Mi?
- 5 İSO Türkiye İmalat PMI açıklandı
- 6 TÜİK açıkladı! Kırmızı et üretimi artış gösterdi
- 7 Türkiye'de 21,5 milyon ton çiğ süt üretildi
- 8 Hatay yenileniyor! Mehmet Kalyoncu açıkladı: Proje dünyaya örnek olacak
- 9 Bazı telefon parçalarının ithalatına gözetim uygulanacak
- 10 40 yıllık mesleğinde ilki yaşadı! Ağına takılan balığın boyutu...