Pazartesi 01.05.2017

Kanatlı beyaz ette 8 yılda 3.33 milyon ton üretime ulaşılacak

Antalya'da Uluslararası Beyaz Et Kongresi'nde buluşan sektör temsilcileri, hedeflerinin 2025'te kanatlı et üretimini 3.3 milyon tona çıkarmak olduğunu belirtti. BESDBİR Başkanı Sait Koca, gezen tavuk kapalı tavuk tartışmasıyla ilgili olarak ise, 'Gezen tavukta kuş gribi riski daha yüksek' değerlendirmesinde bulundu. Kongre Başkanı Prof. Dr. Necmettin Ceylan ise, "Gıda ihtiyacının karşılanabilmesi için ürettiğimizin 3 kat fazlası gıda üretimine ihtiyaç olacak. Daha az yem tüketimi ile daha yüksek ve kaliteli et üretimine, alternatif yem kaynaklarına ulaşmak, tavukların sağlığı ve refahını sağlamak gerekir" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.